Nyílászáró Szerviz

3

Nyílászáró javítás, passzítás, illesztés, olajozás, pánt beállítás befogadók beállítása. Ablak és ajtó zár nyitás.
Zár javítás, beállítás és vasalat csere. Fontos a betöréssel szembeni ellenállóság ezért biztonsági vasalatra való átállást, átszerelést is vállalunk. Nyílászáró szigetelés, vízvezető. Ablak átalakítása. Forgó ablak átalakítás. Bukó-nyíló ablak átalakítás. Nyílás irány változtatás. Ablak és ajtó kiszerelés és újra beépítés, ha eredetileg rosszul lett beszerelve. Ablakkarbantartás, felújítás festés. Ajtó és ablak kilincsek cseréje.

Cégünk egyedülállóan minden nyílászáróval foglalkozik!

Egyszárnyú és kétszárnyú ablak, középen nyíló, tokosztós ablakok.

Tolóajtók és toló erkélyajtók valamint sima erkélyajtók gerébtokos fa ablakok tessauer, új thermó üveges, panelházi régi forgó ablak

Együtt jobban megéri!

Télen megnő a jelentősége a jól szigetelő nyílászáróknak, hiszen ezeknek a dolgoknak is szerepe van abban, hogy egy lakásban, házban milyen komfort uralkodik. Az optimális energiafelhasználáshoz hozzájárulnak a minőségi ajtó és ablakszigetelések is, amik megakadályozzák azt, hogy a hideg levegő besüvítsen a réseken, így a fűtés adta meleg is ott marad, ahol szükség van rá.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat ajtó- és ablakszigeteléssel kapcsolatban! Érdemes a nyílászárók szigetelését a beállításukkal együtt kérni, mert így kedvezményesebb árra számíthat, mintha külön rendelné meg a két szolgáltatást. A nyílászárók beállítására a téli és a nyári időszakban van szükség, ugyanis a szélsőséges hőmérsékleten az ablak minimálisan összemegy, illetve megnő. A vasalatok állításával elérhetjük, hogy mindkét időszakban jól zárjon az ablak.

Forduljon hozzánk ablak szigetelésért és beállításért, és rendelje meg együtt a két szolgáltatást kedvezményesen!

Együtt jobban megéri!

Nem mindig a csere a megoldás! Ablaka vadonatújnak fog kinézni a javítás után!

Bár sokan gondolják, hogy ha valami elromlik, akkor szabaduljon meg tőle az ember, és szerezzen be újat, ez sokszor nem járható út. Néha nincs elegendő kapacitás az újdonságra, máskor pedig egyenesen spórolhat az ember, ha inkább megvizsgálja elromlott tulajdonát, és megpróbálja megjavítani. Pontosan ez a helyzet az ablakjavítás terén is!

A megfelelő ablakjavítás segítségével még a régi, huzatos nyílászárók is újjá varázsolhatók, akár nagyon rövid idő alatt. A javítást illetve felújítást több irányból is elkezdhetjük az ablak problémájától függően.

Először is, érdemes elgondolkodni a passzításon. E folyamat során a szakemberek legyalulják az ablak ütközőfelületét éppen annyira, hogy az ráfeküdjön a másik felületre. A nem megfelelő záródás ezzel ki is javítható, de ha biztosra akarunk menni, olajozást is igényelhetünk.

Az ablakjavítás során az üvegcsere is meggondolandó. Egy korszerű hőszigetelt üveg benntartja a meleget, ez pedig még a fűtésszámlára is jótékony hatással lesz.

Szeretne gyors és professzionális ablakjavítást igényelni, olyat, ami régebbi ablakait is újjá tudja varázsolni? Akkor bátran vegye fel a kapcsolatot cégünk megbízható szakembereivel!

Nem mindig a csere a megoldás! Ablaka vadonatújnak fog kinézni a javítás után!

Ránk bízhatja: ablakszerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, vasalat csere!

Nem működnek tökéletesen az ablakai? Nem tudja, mi lehet a pontos oka annak, hogy nem lehet rendesen bezárni őket? Szeretné, ha biztonságosabb zárakkal és vasalatokkal lennének felszerelve? Nincs megelégedve az ablakai szigetelésével? Kíváncsi rá, hogyan lehetne még jobban felszerelt és energiatakarékosabb az összes ablaka? Szeretné kényelmesebben használni nyílászáróit anélkül, hogy szorulnának, beragadnának?

Keressen fel minket bizalommal, mert mi az összes problémájára tudunk megoldást, méghozzá azonnal! Ablakjavítással kapcsolatban bármikor kereshet minket, de vállalunk passzítást, szigetelést és beállítást is. Nem számít, hogy az ablakok műanyagból, fémből, vagy pedig fából készültek, mindegyiknél el tudjuk végezni a szükséges változtatásokat, beállításokat annak érdekében, hogy biztonságosabb, komfortosabb és energiatakarékosabb legyen a használatuk.

Hosszú távon megéri befektetni egy ablakjavításba, mert maximálisan megtérül az ablakokra szánt összeg! Keressen minket bizalommal, és kérjen tőlünk árajánlatot!

Ránk bízhatja: ablakszerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, vasalat csere!